Канат рибальський з сердечником Ø 5мм, 200м
Канат рибальський з сердечником Ø 5мм, 200м
431 ₴
Хіт продажу
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
5мм200
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Тип
мотузки
Вид
поліамідні (капрон)
Матеріал волокон
штучні
Діаметр
5 мм
Сфера застосування
дизайн та інтер'єр, рибальська промисловість, спортивні зали
Конструкція
плетені
Тип обробки
термічно оброблені
Колір
різнокольоровий
Цвет
комбинированый (синий), Синий
Тип
шнур для рыбалки
Характеристика
превосходно держит узлы
Прочность
одинакова и в мокром и сухом состоянии
Сердечник
полипропиленовый, для жесткости каната
Температура плавления
170 С.
Способ оплаты
предоплата
Плавучесть
относительная плотность изделия 0, 91
Оплетка
полипропилен
Морозостойкость
до -60 С
Длина заявленная производителем
200 м
Опис
Все товары предназначены для промышленников.
Характеристики шнура плетеного поліпропіленового:
- Підвищена стійкість до вигинів;
- Висока стійкість до стирання;
- Шнури не схильні до гниття.
- Мотузки з поліпропілену вологостійкі (міцність однакова в сухому та мокрому стані)
- Вироби морозостійкі можуть експлуатуватися при температурах до -60°С.
- Шнур із сердечником - його не крутить, немає западання грузил у комірку, зручність при роботі в рибальстві.
- Не гігроскопічні (не вбирають воду);
- Висока стійкість до мікробів та грибків.
- Хороші гігієнічні, пило- та брудовідштовхувальні якості;
- Вироби досить морозостійкі – можлива експлуатація при температурах до -60°С.
- Температура плавлення: 170°С.
- Питома густина: 0,91.
Обратите внимание! В некоторых регионах Украины запрещена или требует лицензии ловля рыбы сетями, неводами, бреднями, мережами и другими снастями, представленными в нашем интернет-магазине. Внимательно ознакомьтесь с Правилами рыболовства в Вашем регионе и не используйте промышленные товары в качестве браконьерской снасти. Ответственность за неправомерное использование товаров несет конечный потребитель.
Подібні товари
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну